23 Ocak 2015 Cuma

Sevgililer Günü Uçak Bileti Kampanyası

   Sevgililer Gününde gezmek ve sürpriz yapmak isteyenler için Türk Hava Yolları güzel bir kampanya oluşturdu. Sevgililer Günü Uçak Bileti Kampanyası uygun fiyatlarla bir çok yere gidebilmenize olanak sağlıyor.
    Türk Hava Yolları ile İstanbul çıkışlı uçuşlarda, Avrupa ülkeleri, Türk Cumhuriyetlerindeki ülkelere, Ortadoğu ve Kuzey Afrika ülkelerine gidiş-dönüş bazındaki vergisi hariç biletlerde fiyatlar bir kişi için 199 euro iken kampanya gereği yanındaki kişi içinse sadece 1 euro olacak. Bu yıl Türk Hava Yolları bu kampanyasında Miles& Smiles ile anlaşma yaptı. Kampanyaya göre rezervasyonu yaptıracak kişide Miles&Smiles üyeliği olması yeterli, yanındaki kişi için üyelik sorulmayacaktır.
    Sevgililer Günü Uçak Bileti Kampanyası rezervasyon ve satış 9 ve 15 Şubat 2015 tarihleri arasında gerçekleştirilecektir. Satış merkezlerinden, acentalardan ve dilerseniz çağrı merkezi üzerinden alış işlemlerinizi gerçekleştirebilirsiniz. Eğer uçuşunuzun İstanbul değilde Ankara ya da İzmir çıkışlı olmasını isterseniz 50 euro fark ödeyerek, bunu gerçekleştirebilirsiniz. Rezervasyonunuzu gerçekleştirdiğiniz andan itibaren 24 saat içerisinde bilet alışınızı kampanya gereği yapmalısınız.
Sevgililer Günü Uçak Bileti Kampanyası için ülkeler ve uçuş sınıfları konusundaki ücret dağılımları aşağıdaki tabloda olduğu gibidir.

KALKIŞVARIŞECONOMYBUSINESSCOMFORT
İSTANBULAVRUPA (Her nokta)99 EUR599 EUR
İSTANBULTURKİ CUMHURİYETLER, ORTA DOĞU (Her nokta)199 EUR599 EUR
İSTANBULKUZEY AFRİKA (Cezayir, Konstantin, Oran, Tilimsan, Batna, Misrata, Tunus, Kazablanka, Hartum, Nouakchott)249 EUR599 EUR
İSTANBULUZAK DOĞU (Her nokta), AFRİKA (Addis Ababa,Nairobi, Mombasa, Entebbe, Darüsselam, Kilimanjaro, Mogadişu, Cibuti, Kinşasa,Lagos , Niamey, Dakar, Akra, Abidjan,Ogadougou,Yaounde, Douala, Johannesburg, Cape Town,Libreville)399 EUR999 EUR
İSTANBULAMERİKA (New York, Boston, Chicago, Washington, Los Angeles, Houston) Toronto, Buenos Aires, Sao Paulo, Montreal, Tokyo, Pekin, Hong Kong, Guangzhou399 EUR1099 EUR599 EUR
  • *Ücretler gidiş-dönüş seyahatler içindir.

Ayrıntılı bilgi almak ve kafanızdaki soru işaretlerini gidermek isterseniz; 444 0 THY yani 444 0 849 nolu telefondan Türk Hava Yolları ile bağlantıya geçebilirsiniz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder