22 Ocak 2015 Perşembe

Pegasus' tan Yeni Seyahat Noktaları

    Pegasus Hava Yolları Şirketi geçtiğimiz günlerde yeni uçuş noktaları açarak yurt dışı noktalarını zenginleştirdi. Yurt dışında olan bu uçuş noktalarına 2015 Mart ayı sonu gibi seferler düzenlenmeye başlayacak. Ve bu noktalara ulaşmak isteyen müşteriler aktarma derdinden kurtulmuş olacaklar.
   Pegasus' tan Yeni Seyahat Noktaları olarak Milan (Malpensa), Lyon ve Nice şehirlerine sefer düzenlenmeye başlanacak. Yaz tarifesi fiyatlarına göre düzenlenecek seferler; Milan için 49,99 euro dan başlayan fiyatlarla, Lyon ve Nice için ise 59,99 euro dan başlayan fiyatlarla olacak. Erken rezervasyon sayesinde bu yeni uçuş noktalarına da uygun fiyatlarla erişim sağlayabilirsiniz. Pegasus Şirketi uçuş noktalarını tüm hızıyla arttırmaya devam ediyor. Bu yeni eklenen üç uçuş noktasıyla beraber artık Pegasus Şirketi nin yurt dışında 59 uçuş noktası oluşmuş oluyor. Ülkemizdekiler de dahil edilirse Pegasus için toplamda 89 uçuş noktası bulunuyor diyebiliriz.
    Uçuş kampanyalarını her an takip eden tatil ve seyahat tutkunları ya da iş seyahatine çıkması gereken iş adamları fırsatlardan yararlanarak kazançlı çıkıyor.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder