22 Ocak 2015 Perşembe

Pegasus; Atlayıp Gitsem Kampanyası

 
     Pegasus Havayolu Şirketi nin Atlayıp Gitsem kampanyası, 2015 yılı kapsamında yurt içi ya da yurt dışı hiç fark etmez gezmek, seyahat etmek isteyen herkes için güzel fırsatlar sunuyor. Biletleri alıp kullanmaz için belirli tarih aralıkları bulunuyor fakat bu tarihler içerisinde uçuşlarınızı çok ekonomik fiyatlara gerçekleştirebilirsiniz.
    Pegasus; Atlayıp Gitsem Kampanyası fırsatları değerlendirmeyi seven müşterileri için, 10 Şubat 2015 ile 15 Temmuz 2015 tarihleri arasında geçerli olmak üzere yurt içinde 44,99 TL, yurt dışı ise, 49,99 Euro dan başlayan fiyatlarla uçuş keyfi sunuyor. Bu fırsatlardan yararlanabilmek için bilet satın alma ve uçuş güzergahları hakkında biraz bilgi verelim; bu kampanyaya katılmak isteyenler uçak biletlerini 19-22 ocak tarihleri arasında almış olmalılar. Kampanya kapsamında uçuşlar direk ve tek yönlü olarak yapılır. Müşterilerin bilet iptali veya değişikliği yapma istemeleri durumunda ücret sınıfının dahil olduğu kurallar uygulanacaktır. kampanya sınıfına dahil olan biletler satıldıkça, diğer satışlar bir üst kademe ücret sınıfından satılmaya devam edecektir.
    Pegasus; Atlayıp Gitsem Kampanyası özellikle yurt içinde uzak yerlere gitmeleri gereken müşterilerin çok işine yarayacaktır. Süreleri kısaltması ve bu tür kampanyalar sayesinde fiyatların neredeyse otobüs fiyatlarından daha ucuza gelmesi, halkın hava yolu şirketlerine olan tercihlerini arttıracaktır.
Pegasus; Atlayıp Gitsem Kampanyası hakkında ayrıntılı bilgiye BURADAN ulaşabilirsiniz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder