9 Nisan 2015 Perşembe

Kıbrıs Kampanyalı Uçak Bileti Fiyatları

    Kıbrıs her mevsimi ayrı güzel olarak tatilcileri cezbeden bir ada. Buraya gitmek için dönemsel olarak hazırlanan Kıbrıs Kampanyalı Uçak Bileti Fiyatlarını sizlerle paylaşmaya devam ediyoruz.
    Pegasus Hava Yolları nisan ayı itibariyle kampanyalı uçak biletlerini satmaya başladı. İsterseniz satın alabilir, isterseniz kampanyaları kaçırmamak adına 16 TL ye fiyatları sabitleyebilirsiniz. İstanbul-Lefkoşa Uçak Bileti fiyatları için acele etmeniz gerekiyor. Eğer Kıbrısa seyahat edecekseniz biletlerinizi şimdiden satın alıp, Mayıs ve Haziran aylarında neredeyse yarı fiyatına kadar düşen uygun fiyatlarla uçabilirsiniz.
    Sınırlı sayıda oluşturulmuş Kıbrıs Kampanyalı Uçak Biletleri için özellikle Haziranın ilk haftasına dek 60,00 TL den başlayan fiyatlarla uçak bileti alma şansınız bulunuyor. Keyifli bir Kıbrıs tatiline başlamak için, kampanyalı uçak biletlerinden yararlanmak, bütçeniz açısından da olumlu olacaktır. Pegasus Airlines sitesini BURADAN ziyaret edebilir ve ayrıntılı bilgileri öğrenip, Kıbrıs Uçak Biletinizi alabilirsiniz.
    Örnek olarak aşağıda Haziranın ilk haftasına air uçak bileti fiyatları bulunmaktadır.


Aşağıdaki Fiyatlar ise; Kıbrıs Uçak Bileti Dönüş Fiyatlarıdır.


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder