18 Şubat 2015 Çarşamba

Pegasus Plus Kart Avantajları

    Pegasus Plus Kart uçak bileti, yolculuk harcamalarınızda sizlere birçok fırsat sunuyor. Sizde çok sık seyahat  yapıyorsanız bir tane Pegasus Plus Kart edinmenin zamanı gelmiş demektir.
    Pegasus Plus Kartın Özellikleri; yaptığınız tüm harcamalar için % 1 oranında UçuşPuan kazanabiliyorsunuz. Pegasus Plus Kartı olan herkes, Pegaus Plus ın programındaki tüm avantajlarından yaralanabilir ve kart aidatı için ekstra bir ödeme yapmaz. Kart ING Bank ile anlaşmalı olduğundan dolayı, ING Bonus taksit yapma ve Bonus kazanma imkanlarından yararlanabilirsiniz.
    Pegasus Plus Kartınız ile yaptığınız harcamalar sonucu kazandığınız bonusları kullanmak için, 1 UçuşPuan ın 1TL yerine geçtiğiniz unutmamanız 5TL ve üzerindeki UçuşPuan' larınızı BURADAN ulaşacağınız Pegasus un sitesi üzerinden bilet ya da ek hizmet alım ve harcamalarınızda indirim yaptırabilir veya çok birikmiş UçuşPuan'larınızla bedava alış veriş de yapabilirsiniz.
    Nakit kart olarak da kullanılan Pegasus Plus Kart, acil nakit ihtiyaçlarınızda 7/24 kullanılabilecek özellikte olup, acil sağlık hizmetlerinden. çilingir hizmetine kadar pek çok konuda ücretsiz destek hakkınızdan yararlanabilirsiniz.
    Pegasus Plus Kart sahibi olmak için Sms hizmetinden faydalanıp; PGS yazın boşluk bırakın, T.C. kimlik Numaranızı 2205 e göndererek başvurunuzu tamamlayın.
    Ya da ayrıntılar ve online başvuru için BURADAN Pegasus sayfasını ziyaret edin...

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder